Gloria Buzau

Exclusiv | Bucur: "Daca nu sunt arbitrat corect la Vaslui, retrag echipa de pe teren"

Finantatorul Gloriei Buzau, Costel Bucur, este decis sa isi retraga echipa de pe teren la Vaslui, in caz ca formatia din Buzau va fi din nou dezavantajata de arbitraj. Bucur spune ca arbitrii au contribuit decisiv la situatia dificila in care se gaseste Gloria Buzau.

"Nu suntem lasati sa jucam, sa fie clar. O sa fac o caseta cu toate meciurile in care am fost dezavantajati si ma voi duce cu ea la comisie. Nu se mai poate asa, e deja prea mult. Poate ca suntem singura echipa din prima liga fara un leu datorie la bugetul de stat. Daca nu sunt arbitrat corect la Vaslui, sunt hotarat sa retrag echipa de pe teren. Am vorbit cu jucatorii pe tema arbitrajelor si mi-au spus ca sunt foarte mahniti si demoralizati, pentru ca ei nu mai ajung sa castige nicio prima", a declarat Bucur pentru Onlinesport.

Patronul Gloriei Buzau spune ca nu va retrage echipa din campionat daca arbitrii vor fi corecti in ultimele trei etape din acest tur. "Putem sa pierdem toate jocurile si nu voi retrage echipa in caz ca vom fi arbitrati corect. Daca suntem lasati, eu zic ca putem sa facem noua puncte in ultimele trei etape, iar din iarna vreau sa aduc doi atacanti si un mijlocas, poate reusim sa scapam de la retrogradare. Daca nu izbutim lucrul asta, macar baremul sa-l facem", a mai spus Bucur.

Costel Bucur sustine ca Buzaul nu va face "jocurile" Stelei in caz ca se va retrage din campionat, dupa ce Gloria a scos un punct in Ghencea. "Am vazut ca unii au scris ca voi retrage echipa, pentru ca Steaua sa isi recupereze punctele pierdute cu noi. Aberatie mai mare nu am auzit! Puteam sa ne dam la o parte cu Steaua, am fi pierdut si nu mai era nicio problema. Am scos un egal in Ghencea cu toate ca stelistii au primit un penalty gratuit pe finalul meciului. Am vorbit cu Gigi, am ramas prieteni, dar i-am spus ca eu nu am facut si nu voi face vreun aranjament in viata mea. Gloria Buzau joaca doar pe teren", a incheiat patronul Gloriei.

Onlinesport: Andrei Preotu



Exclusiv | Bucur: "Daca nu sunt arbitrat corect la Vaslui, retrag echipa de pe teren"