Gloria Buzau

Exclusiv | Bucur catre jucatori: "Vreau o victorie cu Dinamo"

Finantatorul Gloriei Buzau, Costel Bucur, este un om bulversat dupa inceputul catastrofal al buzoienilor din acest campionat. Bucur este hotarat sa faca orice pentru ca echipa sa depaseasca pasa proasta in care se afla.

Astfel, dupa ce a decis sa-l trimita "in concediu" pe Stefan Stoica, Bucur a adus patru antrenori (doi portughezi si doi englezi) la echipa pentru a salva Buzaul de la retrogradare: "Nu stiu ce sa mai fac, cumva trebuie sa iesim din criza asta. Eu ma consum foarte mult, am crezut ca nu o sa trecem prin asa ceva, dar acum trebuie sa o scoatem cumva la capat. Daca pierdem si in urmatoarele etape, ne-am curatat. Le-am spus jucatorilor ca vreau o victorie cu Dinamo, pentru ca nici ei nu joaca asa de bine. Nu ne mai permitem pasi gresiti", ne-a spus Bucur.

Patronul Gloriei este decis sa ofere o prima substantiala chiar si pentru o remiza in Stefan cel Mare, pentru ca jucatorii sa fie extrem de motivati in aceasta partida. In cazul unui rezultat pozitiv al Buzaului, Gigi Becali ar oferi si el o prima fotbalistilor buzoieni. Desi finantatorul Stelei a ironizat evolutiile lui Dinamo din primele trei etape ale acestui campionat, patronul din Ghencea este constient ca ros-albii reprezinta un adversar redutabil in lupta pentru titlu, alaturi de Rapid si CFR.

Onlinesport: Andrei Preotu



Exclusiv | Bucur catre jucatori: "Vreau o victorie cu Dinamo"