Gloria Buzau

Ciobotariu a refuzat postura de antrenor in locul lui Magalhaes

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a refuzat luni oferta de a antrena echipa Gloria Buzau, precizand ca nu are dreptul sa pregatesca o echipa de Liga I si nu accepta sa fenteze regulamentul.

"Am refuzat oferta Gloriei Buzau, pentru ca din punct de vedere al regulamentului nu am dreptul sa pregatesc o echipa de Liga I. Nu am licenta PRO, iar cursurile incep abia in ianuarie si am inteles ca nici nu se mai fac derogari. Din ianuarie sunt sigur ca s-ar putea sa pregatesc o echipa de Liga I, dar pana atunci nu vreau sa fentez regulamentul", a declarat Liviu Ciobotariu, luni, pentru NewsIn.

Liviu Ciobotariu a fost antrenor la CS Otopeni, gruparea cu care a reusit sa promoveze in Liga I, insa nu si-a mai prelungit contractul cu aceasta echipa si a ajuns in cele din urma la formatia Internatioanal Pitesti. Ciobotariu nu a avut insa un inceput de sezon foarte reusit si a fost demis, iar la Gloria Buzau ar fi venit din postura de antrenor liber de contract.

Portughezul Alvaro Magalhaes a fost inlaturat sambata de pe banca tehnica a echipei Gloria Buzau, dupa meciul pierdut in deplasare in fata formatiei Gaz Metan Medias, scor 0-2. Alvaro Magalhaes a fost instalat pe banca tehnica a Gloriei Buzau, in locul lui Stefan Stoica, in etapa a 4-a a Ligii I, iar cu el pe banca formatia din Crang nu a obtinut decat un egal si 6 infrangeri si se afla pe ultimul loc in clasamentul Ligii I.

Pe lista de potentiali antrenori, Gloria Buzau ii mai are pe tehnicienii Aurel Sundra si Basarab Panduru.

NewsIn



Ciobotariu a refuzat postura de antrenor in locul lui Magalhaes