Gloria Buzau

Buzoienii s-au resemnat: baremul a devenit obiectivul Gloriei

Gloria Buzau s-a impacat deja cu ideea retrogradarii in esalonul secund, desi nu s-a incheiat nici macar turul in Liga I. Cu doar doua puncte in 14 etape, buzoienii isi doresc doar indeplinirea baremului, pentru a nu porni cu penalizare in liga a doua.

Gloria Buzau este singura echipa din Liga I care nu a obtinut nicio victorie in acest campionat. Buzoienii au pierdut douasprezece jocuri si au reusit doar doua rezultate de egalitate, cu FC Arges si Steaua. Cu un lot foarte subtire si cu probleme la nivelul bancii tehnice (au fost schimbati deja doi antrenori), Gloria Buzau nu mai spera in evitarea retrogradarii, mai ales dupa esecul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Conducatorii Buzaului au considerat ca trei puncte cu echipa lui Mititelu erau vitale, insa cum acestea au fost pierdute, sefii Gloriei nu mai spera intr-o redresare miraculoasa a echipei, ci se gandesc deja la sezonul urmator, pentru a pregati o strategie cat mai buna, care sa aduca Gloria din nou in prima liga.

Gloria Buzau nu va face transferuri importante in pauza de iarna, urmand sa se mizeze tot pe jucatori tineri, dornici de afirmare. Singurul obiectiv al echipei ramane indeplinirea baremului de 25 de puncte, pentru ca echipa din Buzau sa nu porneasca cu penalizare in liga a doua. Chiar si acest obiectiv pare unul greu de indeplinit, in conditiile in care Gloria a fost ciuca batailor in acest tur de campionat.

Onlinesport: Andrei Preotu



Buzoienii s-au resemnat: baremul a devenit obiectivul Gloriei