Gloria Buzau

Antrenorul Alvaro Magalhaes a fost prezentat la Gloria Buzau

Conducerea Gloriei Buzau l-a prezentat, marti seara, in jurul orei 22.00, pe portughezul Alvaro Magalhaes, noul antrenor principal al echipei din Crang, care il inlocuieste pe Stefan Stoica, dat afara dupa trei esecuri consecutive in debutul campionatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alaturi de Magalhaes au mai fost prezentati si viitorii sai colaboratori, antrenorul secund englez Bernd McNelly si preparatorul fizic portughez George Ramiro.

Potrivit patronului Constantin Bucur, propunerea ca Alvaro Magalhaes sa fie noul antrenor principal al Gloriei Buzau i-a apartinut fiului sau, Alin, managerul general al clubului din Crang. "Am vrut sa contribuim si noi cu ceva la schimbarea mentalitatii in fotbalul romanesc. Sper ca aceasta mutare sa fie benefica pentru fotbalul romanesc", a declarat Constantin Bucur despre venirea lui Alvaro Magalhaes care va semna un contract valabil pe trei ani.

La randul sau, tehnicianul portughez a spus ca venirea sa la Gloria Buzau reprezinta o mare provocare si isi doreste sa ajute echipa sa treaca peste momentele mai dificile pe care le traverseaza acum: "Printr-o munca eficienta, vom avea si o pozitie mult mai buna in clasament. Sunt magulit de oferta, sunt fericit ca am venit sa antrenez in Romania, o mare provocare pentru mine. Vreau sa ajut echipa sa castige, sa depaseasca acest moment mai dificil. Am venit din Portugalia sa castigam, nu sa pierdem!", a spus Magalhaes.

Pentru a se acomoda mai bine si mai repede cu echipa, Magalhaes, MCNelly si Ramiro, dar si toti jucatorii straini din lot vor lua, saptamanal, lectii de limba romana de la un profesor angajat de club.

Mediafax



Antrenorul Alvaro Magalhaes a fost prezentat la Gloria Buzau