Gloria Bistrita

'Tata Jean' arunca bomba. Muta Bistrita langa Inter sau Barcelona

Jean Padureanu s-a saturat de Romania! E convins ca Mircea Sandu se afla in spatele deciziei prin care bistritenii sunt cu un pas in Liga 2 si a anuntat ca muta echipa din Romania. Serie A si Primera Division sunt preferatele lui 'Tata Jean'.
Seful bistritenilor va ataca decizia prin care echipa sa nu primeste licenta la TAS, dar nu isi face mari sperante. Din acest motiv, 'Tata Jean' a facut planul de rezerva.

"Fac un plan de viitor. Mut echipa in strainatate, in Italia sau in Spania. Vreau Gloria Bistrita intr-un campionat puternic", a anuntat Jean Padureanu la Digi Sport.

Padureanu priveste cu regret spre trecut, sustine ca retrogradeaza nevinovat si il arata cu degetul pe Mircea Sandu, omul caruia i-a fost alaturi si pe patul de spital.

"Duru nu facea de capul lui, ca in orice organizatie si el respecta datoriile. Cu Mircea Sandu aveam o relatie buna pana la acest proces de licentiere. Putea sa faca dreptate, dar n-a vrut. Mircea Sandu imi era ca un frate, am fost dupa el si in Franta cand avea probleme. N-am avut nici un interes!", a adaugat Padureanu.

Onlinesport


'Tata Jean' arunca bomba. Muta Bistrita langa Inter sau Barcelona