Gloria Bistrita

Soarta Gloriei Bistrita se decide azi

Unul dintre cele mai vechi cluburi din Liga 1 ar putea sa intre de azi in insolventa. Ar fi al treilea club din Romania care sa intre in insolventa, dupa Rapid si Universitatea Cluj.

Echipa din Bistrita are programata azi o intrunire a Consiliului Director, sedinta care va avea cel mai probabil ca deznodamant intrarea in insolventa a clubului. Bistritenii au datorii uriase care se ridica la peste 3 milioane de euro, fata de furnizori, angajatii clubului, jucatori, creditori sau bugetul de stat.

Soarta clubului fiind incerta, Gloria Bistrita nu si-a stabilit inca programul de pregatire din aceasta iarna si nu are perfectat niciun cantonament in strainatate.

Singura sansa de salvare a bistritenilor ar fi o decizie favorabila a FIFA in procesul pe care Gloria il are cu Metalurg pentru transferul lui Junior Moraes. Ardelenii asteapta sa primeasca 1,2 milioane de euro, suma care i-ar aduce cat de cat pe linia de plutire.

"Incercam sa ne redresam. Consiliul Director nu a aprobat inca intrarea in insolventa. Eu ma gandesc sa ma retrag pe motive de sanatate. Vreau sa raman presedinte de onoare la club si presedinte executiv sa fie domnul Alexandru Hatfauldi", a declarat Jean Padureanu inainte de sedinta de azi.



Soarta Gloriei Bistrita se decide azi