Gloria Bistrita

Moraes, transferat din intamplare

Povestea transferului lui Junior Moraes la Metalurg Donetk este una surprinzatoare. Ucrainenii au aflat de existenta atacantului brazilian in urma cu doar cateva zile, insa totul s-a petrecut cu viteza luminii.
Dupa ce rusii de la FC Krasnodar s-au retras de pe pista Moraes, agentii jucatorului erau disperati ca acesta ar putea ramane la Bistrita si din retur.

Totusi, cum in Antalya sunt echipe de fotbal la orice pas, speranta nu a murit. Florin Manea, impresarul delegat de bistriteni sa-i caute echipa lui Moraes, a vorbit cu Marian Aliuta sa ia legatura cu sefii lui Metalurg, aflati in acelasi hotel cu Gloria, pentru a vedea daca sunt interesati de un atacant.

"Mariane, vorbeste tu cu ei si intreaba-i daca n-au nevoie de un atacant", i-a spus Manea lui Aliuta, in urma cu cinci zile.

Raspunsul acestora a fost pozitiv, iar apoi Florin Manea le-a prezentat pe laptop un montaj cu fazele facute de Junior Moraes. Ucrainenii au fost incantati si s-a trecut la masa trativelor, unde Jean Padureanu a primit ce si-a dorit: 1 milion de euro + TVA.

Giovani Becali a fost implicat si el in negocieri, insa nu a cerut comision. Giovani si-a trecut in contract o clauza conform careia va primi comision doar dupa ce salariul lui Moraes va trece de 1 milion de euro.

Onlinesport


Moraes, transferat din intamplare