Gloria Bistrita

Gloria BistriTa spera sa renasca prin contracte lungi si jucatori tineri

Noul presedinte executiv al Gloriei BistriTa, Alexandru Hatfaludi, a explicat care este politica echipei pe care o conduce pentru urmatorii ani si spune ca tactica aplicata pana acum nu a adus beneficii.

In ultimii ani, pe la clubul din BistriTa s-au perindat diversi fotbalisti mai mult sau mai puTin experimentaTi, insa acestia n-au ramas prea mult la Gloria. Oficialii bistriTeni vor acum sa schimbe tactica.

"Putem noi vinde si mici si tricouri, trebuie sa renastem spiritul sportiv, cu o echipa formata din tineri, care sa nu se mai gandeasca atat de mult la bani. Doar asa, cu jocuri spectaculoase va veni lumea la stadion. Aducand jucatori pe termen scurt n-am facut altceva decat sa supravietuim de la tur la retur. Acum am reusit sa facem contracte mai lungi, pe trei ani, si speram ca vom forma o echipa competitiva", a spus noul sef de la Gloria, citat de sportulbistritean.ro.

Chiar daca s-a retras din funcTia de presedinte executiv si a ramas doar presedinte de onoare, Jean Padureanu nu s-a desparTit de echipa sau de fotbal. "Dumnealui e acolo, ma suna tot timpul si ma informeaza cu una, cu alta. Munceste mult si asta il tine in forma. N- am nimic cu cei care zic ca-s ierbar, cantinar. Intr-un asemenea post nu ajungi ca vrei tu, daca nu esti ajutat. Din iunie s-au purtat discutii pe tema asta cu oamenii de afaceri, cu comitetul director si in cele din urma am decis sa imi asum aceste sarcini", a explicat Hatfauldi.

Onlinesport: Irina Maxim



Gloria BistriTa spera sa renasca prin contracte lungi si jucatori tineri