Gloria Bistrita

Gloria Bistrita face antrenamente cu jucatori din Liga a patra

Situatia disperata in care se afla Gloria Bistrita nu-i ofera prea multe alternative antrenorului Nicolae Manea. Tehnicianul se descurca cum poate cu lotul pe care il are la dispozitie.

Gloria Bistrita a inaintat la inceputul acestei saptamani cererea de intrare in insolventa, aceasta fiind acceptata de Tribunalul Bistrita-Nasaud. Echipa ardeleana se confrunta insa, pe langa dificultatile financiare, cu mari probleme de lot, dupa ce 11 jucatori au plecat de la Gloria in aceasta pauza competitionala.

"Voi incerca sa fac ceva cu cei care mi-au mai ramas. Daca e sa alcatuiesc o echipa acum pentru un meci nici nu stiu de unde sa-i scot", a declarat Nae Manea.

Antrenorul bistritenilor este foarte dezamagit de situatia de la club si spune ca face tot ceea ce depinde de el pentru a salva echipa de la retrogradare. Manea a alcatuit un program de cantonament, dar spune ca clubul nu are acum bani pentru asta. In plus, ar trebui facut un stagiu de pregatire in Antalya, dar acest lucru este deocamdata doar la stadiul de speranta.



Gloria Bistrita face antrenamente cu jucatori din Liga a patra