Gloria Bistrita

Gloria Bistrita a pierdut amicalul cu Metalurg Zaporejie

Gloria Bistrita are un inceput de an cat se poate de prost. Confruntata cu mari probleme financiare si cu situatia de insolventa a clubului, echipa bistriteana a mai bifat un esec, dupa primul meci amical din Antalya.

Gloria Bistrita a pierdut prima partida amicala disputata in turneul din Antalya cu 0-1 in fata ucrainenilor de la Metalurg Zaporejie. La pauza meciului, cele doua echipe au intrat la cabine fara gol marcat, unicul gol al meciului fiind marcat in minutul 78 din penalty.

Antrenorul Nicolae Manea a folosit urmatoarea formula : Dolha (Oghinciuc 46) "“ Tarca, Iordache (Berceanu 60), Kanon (Florea 75), Stroe (Jarda 68) "“ Feher (Stancu), Enescu (Hlinca) "“ Tene (Trestenicu 50), Pop Vasile (Sighiartau 68) "“ Bitis (Bucur 58), Curtuius (Radu Razvan 60).

Alb-albastrii vor disputa urmatoarea partida amicala pe 30 ianuarie, de la ora 15:00, in compania formatiei Daegu (locul 2 in prima liga din Coreea de Sud) iar pe 1 Februarie, de la ora 17:00, elevii lui Nae Manea vor da piept cu liderul clasamentului din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol.

 

Onlinesport: Irina Maxim



Gloria Bistrita a pierdut amicalul cu Metalurg Zaporejie