Liga 1

Giovani Becali se vrea presedintele Romaniei

Giovani Becali s-a plans ca este persecutat de procurori si a promis ca va face ordine in tara. Impresarul cu licenta suspendata sustine ca va candida la presedintia Romaniei.
"Procuratura are ceva cu familia noastra. Atât eu, cât si varul meu am suferit pe timpul comunistilor, am fost deportati, cu casele luate, iar acum din nou Procuratura are ceva cu neamul nostru. As dori ca aceasta poveste sa nu continue. Vreau sa auda toata lumea. Cei batrâni percep povestea ca o pe sentinta definitiva, asa crede si mama mea, dar procesul nu este terminat. Si presedintele nostru era culpabil în dosarul Flota, apoi a candidat si ne conduce tara. Asa se poate întâmpla si cu mine. Voi candida si eu, vom candida toata familia, sa ajungem sa conducem tara. Si eu, si fratele meu, si varul meu, toti vom candida", a spus Giovani Becali la Realitatea TV.

In schimbul eventualelor voturi, Giovani Becali a promis ca va transforma Romania intr-un adevarat paradis fiscal.

"Paradis fiscal! Averi mari si taxe mici, asta voi face. Vreau ca un român sa aiba un yaht la Nisa si un avion privat la Munchen! Atunci va veni singur si va plati taxe mai mari. Asta va fi peste câteva generatii, dar cineva trebuie sa înceapa acum", a adaugat Giovani Becali.

Onlinesport


Giovani Becali se vrea presedintele Romaniei