Liga 1

Gino Iorgulescu trimite Comisiile la FRF si numeste vicepresedinte un neamt

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a anuntat, luni, ca a convenit cu Federatia Romana de Fotbal pentru mutarea Comisiilor jurisdictionale sub umbrela acesteia din urma.

"S-au facut modificari in statutul LPF, sunt mai multe, una a fost legata de refacerea conventiei cu FRF privind comisiile jurisdictionale. Acestea merg de la LPF catre FRF din motive obiective, iar membrii acestora au fost revocati in consecinta. Comisiile nu vor mai functiona la LPF, exista o problema, daca ajungeai la TAS, pierdeai, pentru ca acolo nu erau recunoscute si atunci am decis sa le cedam", a declarat Iorgulescu intr-o conferinta de presa.

Tot luni Iorgulescu a propus si a obtinut alegerea lui Robert Pongrancz pe postul de vicepresedinte al LPF.

"Am propus Adunarii Generale si a fost ales in unanimitate in functia de vicepresedinte Robert Pongracz. El a lucrat sase ani la liga profesionista din Spania si a fost un colaborator important la UEFA. A fost propunerea mea, dansul se va ocupa de marketing, relatii internationale si alte atributii pe care i le voi da eu", a declarat Iorgulescu.

Robert Pongracz, nascut la 1 iulie 1981, a fost director in cadrul UEFA si sef al departamentului de relatii internationale la liga profesionista spaniola. El vorbeste romana, engleza, spaniola, franceza si italiana.



Gino Iorgulescu trimite Comisiile la FRF si numeste vicepresedinte un neamt