Liga 1

Gino Iorgulescu face lumina in cazul drepturilor de televizare pentru Liga 1

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a lamurit situatia drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 1, dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe speculatii in piata media.

Iorgulescu spune ca drepturile nu au fost vandute, ci doar cesionate catre o firma care se obliga sa vanda aceste meciuri catre televiziunile interesate.

”N-am vandut drepturile de televizare, asa cum s-a scris, am cesionat dreptul de vanzare, ceea ce este altceva. Partenerii nostri si-au asumat responsabilitatea de a vinde drepturile TV catre televiziuni cu stricta respectare a prevederilor legii concurentei”, a spus Iorgulescu pentru evz.ro

Lamuririle aduse de Iorgulescu intra in contradictie cu spusele lui Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj si propietarul televiziunilor clujene Look TV si Transilvania LIVE.

Acesta a lasat sa se inteleaga in urma unei interventii la Digi Sport ca nu se afla in spatele tranzactiei si ca spera sa fie in fata, iar meciurile din Liga 1 sa fie difuzate pe posturile sale mentionate mai sus.

[news-105278]


Gino Iorgulescu face lumina in cazul drepturilor de televizare pentru Liga 1