Liga 1

Gino Iorgulescu, atac la Dumitru Dragomir

Gino Iorgulescu, actualul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a atacat, luni, intr-o conferinta de presa pe Dumitru Dragomir, fostul presedinte, pentru declaratiile facute de acesta.

"Fiecare om de pe strada poate sa zica orice. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu domnul Dragomir. Nu vreau sa aratam documente care arata anumite lucruri negative pe care le-a facut dansul in perioada cat a fost aici. Sunt organe abilitate care se ocupa de acest lucru. Se stiu problemele pe care le are Dumitru Dragomir si nu doresc nimanui sa aiba aceste probleme", a spus Iorgulescu.

Dragomir spusese pe 26 mai ca DNA ar trebui sa intervina si a verifice modul in care au fost cedate drepturile de televizare ale Ligii 1 catre firma Intel Sky Broadcasting cu sediul in Malta.

''Exact ce am spus eu. Cand nu faci licitatie, te ia masina in bot. Acum sa-i intreb eu pe ei (n.r. - actualii concuatori ai LPF) de ce nu au facut licitatie si cine raspunde pentru ce se intampla. Pentru ca acum vine DNA-ul. Eu daca procedam asa si nu faceam licitatie eram arestat de o suta de ori pana acum'', declara Dragomir.

Fostul presedinte al LPF facuse aceasta declaratie in contextul in care ISB solicitase diminuarea contractului de televizare a partidelor din Liga 1.

De la 27.5 milioane de euro pe sezon, ISB a solicitat o diminuare cu pana la 6 milioane, optiune respinsa insa de Adunarea Generala a LPF.



Gino Iorgulescu, atac la Dumitru Dragomir