Liga 1

Gigi Becali pune presiune si vrea spectatori pe stadion

Patronul echipei FCSB vrea ca la meciurile din Liga 1 sa fie permis accesul spectatorilor pentru amortizarea pierderilor financiare din aceasta perioada.

”La noi ar trebui 10 la suta din capacitatea stadioanelor. S-ar mai amortiza din pierderi. Trebuie sa scot si eu bani din ceva, macar chiria”, a declarat Gigi Becali la Telekomsport.

”E in aer liber, n-ai nevoie de masti. Ei trebuie sa respecte distantarea sociala”, a mai spus patronul echipei FCSB.

Liga 1 va fi reluata pe 13 iunie cu portile inchise cu nu mai mult de 245 de oameni in stadion si proximitatea acestuia.

In jurul terenului de sport au fost delimitate trei zone cu acces strict: zona 1 cu maxim 80 de persoane (terenul de joc, marginea terenului, tunelul de acces si zona vestiarelor), zona 2 cu maxim 85 de persoane (zona tribunelor, masa presei, cabinele de comentariu) si zona 3 cu maxim 60 de persoane (exteriorul stadioanelor, locurile de parcare).

Echipele vor ajunge la stadion la intervale separate de timp. Gazdele cu 75 de minute inaintea meciului, iar oaspetii cu 90 de minute inaintea primului fluier.

Jucatorii celor doua echipe vor iesi de asemenea separat la incalzirea dinaintea meciului, iar mingile vor fi dezinfectate.

Arbitrii vor ajunge la stadion cu 100 de minute inaintea inceperii jocului.



Gigi Becali pune presiune si vrea spectatori pe stadion