Liga 1

Gica Popescu incaseaza o noua lovitura

Fostul international aflat in prezent dupa gratii ca urmare a condamnarii primite in Dosarul Transferurilor a mai primit o lovitura dura din partea justitiei.

Tribunalul Dolj a pronuntat cu titlu oficial falimentul Scolii de fotbal Gica Popescu pe care fostul capitan al echipei nationale o deschisese la Calafat in urma cu 14 ani.

Falimentul declarat vine ca un deznodamant logic dupa lipsa activitatii din ultima perioada, inchiderea dupa gratii a lui Gica Popescu echivaland practic cu disparitia scolii sale de fotbal.

Aceasta acumulase datorii de aproape un milion de lei, bani reprezentand taxe si impozite neachitate catre bugetul de stat al Romaniei.

Pana sa intre in inchisoare Popescu gandise un plan de reorganizare a Scolii de fotbal prin trimiterea acesteia in insolventa, dar condamnarea sa a pus capat acestui plan.

Scoala de fotbal Gica Popescu a fost in momentul deschiderii cel mai ambitios proiect privat de sustinere si dezvoltare a fotbalului, insa in cele din urma a esuat in cel mai lamentabil mod cu putinta.



Gica Popescu incaseaza o noua lovitura