Liga 1

Gaz Metan - Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan, gol si pasa de gol

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Etapa a 27-a din CASA Liga a debutat, vineri seara, la Medias cu meciul Gaz Metan - Universitatea Craiova, o partida la discretia formatiei din Banie.

Andrei Ivan a deschis scorul la cinci minute dupa pauza cu o reluare din fata portii la centrarea lui Vatajelu respinsa gresit de Romeo pana in picioarele atacantului de la Craiova.

In minutul 60 acelasi Ivan a pasat decisiv in fata portii pentru reluarea lui Cicaldau pentru 0-2.

Un rezultat pe care formatia din Banie l-a pastrat pana la finalul partidei care l-a avut la centru pe Lucian Rusandu.

La 0-0, in minutul 2, gazdele au ratat cea mai mare ocazie prin Chamed. Sutul acestuia cu stangul din afara careului a lovit bara.

Acelasi Chamed avea sa fie eliminat cu rosu direct in minutul 79 pentru un gest nesportiv la Camara. Practic l-a palmuit pe mijlocasul spaniol dupa o faza in banda terenului.

Universitatea Craiova isi consolideza locul trei in clasament dupa a treia victorie consecutiva.

Gaz Metan Medias n-a mai castigat un meci oficial din 7 februarie (1-0 cu Chindia Targoviste pe teren propriu in campionat), inregistrand de atunci nu mai putin de sase infrangeri, cinci dintre acestea in campionat.

Oltenii bifeaza a treia victorie consecutiva pe terenul lui Gaz Metan si a noua in 14 meciuri directe la nivelul Ligii 1.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Larie, Yuri, Velisar – De Moura (F. Junior ’76), Alceus (Horşia ’76), Romeo (Deaconu ’76) – Chamed, Mateş (Sarr ‘8), Ze Manuel (Morar ’63), Antrenor: Mihai Teja.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Bic (Fedele ’81) – Cîmpanu (Camara ’73), Cicâldău (Căpăţână ’87), Baiaram (V. Constantin ’87) – Ivan (Tudorie ’81). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Cartonaşe galbene: Sarr ’33, Butean ’43, Alceus ’71 / M. Constantin ’35, Vătăjelu ’78, Fedele ‘85.

Cartonaş roşu: Chamed ‘79.



Gaz Metan - Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan, gol si pasa de gol