Liga 1

Gaz Metan si FC Botosani isi impart punctele dupa un meci putin spectaculos

Rezultat de egalitate, sambata seara, in disputa dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani care a contat pentru etapa a 18-a din Liga 1.

La capatul unui meci sarac in faze de poarta cele doua echipe au incheiat nedecis, scor 1-1 (1-0).

Gazdele au deschis scorul prin Curtean in minutul 33 dupa o centrare venita de la Petre din dreapta. Fostul dinamovist, revenit din Bulgaria, a reluat fara marcaj in stanga lui Curileac.

In partea secunda gazdele au incercat sa joace la conservarea rezultatului, tactica dovedita in cele din urma paguboasa.

Botosaniul a cautat golul egalizator si l-a gasit in cele din urma dupa o faza fixa din marginea careului. A fost o schema bine pusa in scena de oaspeti, cu mingea pasata pe jos in careu pentru sutul lui Hadnagy si acesta a scuturat plasa.

Pana la final ambele echipe au parut multumite cu remiza de pe tabela si meciul s-a scurs in aceeasi nota generala fara actiuni spectaculoase.

Gaz Metan Medias: Plesca - Zaharia, Abrudan, Muth, Velazquez - Todea, Cristea ( Bekoe '69) - Tahar, Petre, Curtean (Figliomeni '82) - Dan Roman (Vitinho '61). Antrenor: Dan Matei.

FC Botosani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte - Rosu (Danci '90+3), Roussel (Codoban '46) - Quenten, Vasvari, Fulop - Batin (Hadnagy '46). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonase galbene: Roman '57, Todea '72, Tahar '86

Arbitri: Istvan Kovacs (centru) - Alexandru Cerei, Ciprian Dansa (asistenti) - Florin Marcu (rezerva)

Observatori: Corneliu Fecioru, Octavian Goga



Gaz Metan si FC Botosani isi impart punctele dupa un meci putin spectaculos