Liga 1

Gaz Metan scoate un punct in inferioritate numerica la Timisoara

Sursă foto: gaz-metan-medias.ro

Aflata in lupta pentru playoff, echipa Gaz Metan Medias a revenit de la 0-1 cu ACS Poli Timisoara si a scos remiza, 1-1, desi a evoluat aproape o repriza intreaga cu un jucator mai putin.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor in minutul 12 dupa un corner. Doman l-a testat pe Plesca printr-un sut din marginea careului, acesta a respins in picioarele lui Popovici si tot el a revenit blocand balonul.

Oaspetii au raspuns dupa numai trei minute prin Sikorski, jucator transferat in pauza de iarna, si care a reluat peste poarta dintr-o pozitie favorabila dupa o centrare din corner.

Minutul 17 l-a adus in prim plan pe Eric cu un sut dintr-o lovitura libera. Portarul Straton a respins peste zid.

Mare ocazie pentru Timisoara in minutul 30, cand Draghici nu a prins cadrul portii din doi metri la o deviere.

Gaz Metan a trecut pe langa egalare la cinci minute dupa pauza prin Eric, jucator al carui sut spre coltul lung a fost respins in extremis de Straton in corner.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt in minutul 55, cand Rugasevic a primit al doilea cartonas galben pentru un fault in saritura.

Timisoara a profitat si a deschis scorul in minutul 67 prin Doman. Acesta a dejucat pozitionarea la offside a aparatorilor adversi invingandu-l pe Plesca cu o minge pe jos.

Chiar si in inferioritate numerica mediesenii au avut puterea de a egala in minutul 77 printr-un gol ciudat. Munteanu aluneca in momentul executarii unui corner, mingea capata o directie ciudata care ii surprinde pe timisoreni, Croitoru da pe langa minge si Buziuc, aflat nemarcat la bara a doua, trimite cu sansa in poarta.

Mai mult decat atat, dupa alte doua minute oaspetii au ratat de putin preluarea conducerii la sutul lui  Munteanu in bara dupa mai multe erori in lant din partea aparatorilor timisoreni.



Gaz Metan scoate un punct in inferioritate numerica la Timisoara