Liga 1

Gaz Metan salveaza remiza la Voluntari in prelungiri

Sursă foto: voluntarifc.ro

FC Voluntari a ratat in extremis victoria in meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, duminica, in etapa a 3-a din playout.

Citește și... Asa am trait Voluntari - Gaz Metan 2-2

Ilfovenii au condus de doua ori, dar in final ultimul fluier al arbitrului a gasit cele doua echipe la egalitate, scor 2-2.

Voluntariul a deschis scorul in minutul 28 prin Vodut cu un sut din interiorul careului la coltul lung dupa o excelenta pasa oferita de Cernat.

Cu trei minute inaintea pauzei mediesenii au restabilit egalitatea cu un sut din unghi la o iesire gresite dintre buturi a portarului Gavrilas.

Acelasi Buziuc a ratat dubla in debutul partii secunde. Acesta nu a nimerit poarta in minutul 54 liber in sase metri.

Intrat pe teren in partea secunda in locul lui Cernat, Marinescu a profitat de o gaura in apararea Gazului si a punctat pentru 2-1 cu un sut din interiorul careului.

Mai erau doar patru minute pana la final si ilfovenii se pregateau de prima victorie in playout cand Maftei l-a scapat din marcaj pe Cristea la un corner in prelungiri si acesta a pus capul in 6 metri pentru 2-2.

Un punct prin care Gaz Metan Medias isi consolideaza primul loc in clasamentul din playout, in timp ce Voluntariul ramane in zona alunecoasa, cu 17 puncte.



Gaz Metan salveaza remiza la Voluntari in prelungiri