Liga 1

Gaz Metan salveaza remiza cu Viitorul in inferioritate numerica

Mai bine de o repriza au evoluat cei de la Viitorul cu jucator in plus la Medias si au avut 2-1 pe tabela in partea secunda, insa ultimul cuvant a aparatinut Gazului.

S-a terminat in cele din urma 2-2, dupa ce Yazalde a restabilit egalitatea pentru Gaz Metan Medias cu o lovitura de cap la devierea lui Olaru dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Gaz Metan deschisese scorul la jumatatea reprizei secunde prin autogolul lui Luchin, fundasul celor de la Viitorul trimitand cu capul in propria poarta o minge centrata de Busu din flancul stang.

Asa am trait Gaz Metan - Viitorul 2-2

Viitorul a egalat dupa doar sase minute prin Dragus, jucator care a reluat din prima mingea trimisa in fata portii de Vodut.

Din minutul 38 gazdele de la Gaz Metan Medias au evoluat in inferioritate numerica, capitanul Marius Constantin fiind eliminat cu rosu direct pentru o lovitura cu cotul in careul advers.

In partea secunda Viitorul a profitat de omul in plus si a trecut la conducere prin sutul lui Houri din interiorul careului, insa Yazalde a anulat avantajul fostei campioane cu reusita din minutul 89.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Diallo, M. Constantin, Buşu - I. Cristea, L. Aurelio - R. Romeo (Yazalde '77), D. Olaru (Buziuc '90+2), Ely Fernandes - Carlos Fortes (Trif '42). Antrenor: Mihai Teja.

FC Viitorul: Cojocaru - Lima Duarte (Ciobanu '46), Luchin (Achim '46), Ghiţă, De Nooijer - Artean, T. Băluţă, Vînă - I. Hagi, Voduţ, Drăguş (Houri '71). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Fortes '41 / De Nooijer '44, Voduţ '80, Băluţă '83, Ghiţă '87.

Cartonaş roşu: Marius  Constantin '38.

Cătălin Popa (arbitru de centru).



Gaz Metan salveaza remiza cu Viitorul in inferioritate numerica