Liga 1

Gaz Metan – Rapid 1-1. Mari ocazii ratate pe final de ambele echipe

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Echipele Gaz Metan Medias si Rapid Bucuresti au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-o partida din etapa a 24-a in Liga 1 programata vineri seara.

Rapid a deschis scorul prin Goge inca din minutul 3 dupa o faza cursiva de atac.

Marzouk a tras la poarta din alergare si mingea respinsa de portarul Buzbuchi a ajuns in picioarele lui Goge, acesta indeplinind o simpla formalitate.

Gaz Metan a egalat la zece minute dupa pauza prin Lixandru. Acesta a impins mingea in poarta prin alunecare de langa bara a doua dupa o centrare din corner.

Giulestenii n-au profitat apoi, in minutul 67, de gafa portarului gazdelor care a ratat o degajare de antrenament. Mingea a ajuns la Sefer, care a trimis in plasa laterala.

In minutul 88 cei de la Gaz Metan au ratat ocazia meciului prin Morar. Excelent gasit in interiorul careului mic de pasa lui Lixandru de pe flancul drept, atacantul gazdelor nu si-a potrivit prea bine pasii trimitand pe langa poarta.

O pozitie din care a mai greu sa ratezi decat sa dai gol. Morar a reusit imposibilul!

Replica giulestenilor a venit cateva minute mai tarziu, in prelungirile partidei, cand sutul estonianului Kait a trecut putin pe langa poarta.

Un punct care nu o ajuta pe Rapid in tentativa a ajunge in playoff la finalul sezonului regular.

Giulestenii raman pe locul sapte in clasament, cu 35 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova si Farul Constanta, in conditiile in care oltenii au un joc mai putin disputat si “marinarii” chiar doua partide mai putin.

In primul meci al etapei a 24-a, CS Mioveni si FC Voluntari au remizat, scor 0-0.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior (Trif '85), I. Filip - Morar, Irobiso (Chamed '60), Grădinaru. Antrenor: Ilie Poenaru.

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Goge - Albu (Pănoiu '84), R. Ilie, Kait - Alami (Ioniţă '59), Marzouk (Bălan '73), Stahl (Sefer '46). Antrenor: Mihai Iosif.

Cartonaşe galbene: Filip '38, Chamed '77 / Ilie '60.

Arbitri: Cătălin Popa – Adrian Vornicu, Romică Bîrdeş – Florin Andrei.



Gaz Metan – Rapid 1-1. Mari ocazii ratate pe final de ambele echipe