Liga 1

Gaz Metan – Poli Iasi 2-1. Moldovenii raman pe ultimul loc

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Victorie asigurata de Gaz Metan Medias inca din prima repriza a confruntarii cu Poli Iasi, duminica, in etapa a 18-a din CASA Liga 1.

Gaz Metan si-a asigurat un avantaj linistitor inca din debutul partidei.

Nitu a punctat pentru 1-0 din pasa lui Horsia la capatul unui contraatac in minutul 19.

Patru minute mai tarziu Valente a majorat avantajul celor de la Gaz Metan cu un sut in forta la coltul scurt dupa o patrundere solitara in careu.

Poli Iasi s-a vazut rareori in atac, cea mai importanta actiune a ultimei clasate venind in minutul 45 la o centrare in fata portii. Onea a ratat intalnirea cu balonul.

In partea secunda cei de la Poli Iasi au ratat doua mari ocazii de gol, prin Zajmovic (62) si Onea (66), inainte ca Duranovic sa reduca din diferenta in minutul 83.

La 2-0 gazdele au avut o bara.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Trif – Alceus, Francisco Junior (Deaconu ’61) – Horşia (Ze Manuel ’46), Chamed (Pambou ’86), Valente – Niţu (Costea ’77). Antrenor: Jorge Costa.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Baxevanos, Frăsinescu (Cana ’46), Buşu – F. Cristea (Gaitan ’77), R. Popa, Passaglia (Mihalache ’28) – Vanzo (Djuranovic ’46), Zajmovic, Popadiuc (Mensah ’77). Antrenor: Daniel Pancu.

Cartonaşe galbene: Francisco Junior ’52, Alceus ’69, Chamed ’84, Ze Manuel ’84 / Frăsinescu ’12, F. Cristea ‘74.

Arbitru: Sorin Costreie.



Gaz Metan – Poli Iasi 2-1. Moldovenii raman pe ultimul loc