Liga 1

Gaz Metan obtine prima victorie dupa sapte meciuri

Sursă foto: http://gaz-metan-medias.ro

Echipa Gaz Metan Medias a furnizat surpriza, vineri seara, in deschiderea etapei a 13-a, si a invins pe FC Botosani, formatie aspiranta la un loc in playoff, cu 1-0. Meciul a fost live text aici.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Romeo in partea secunda la o faza controversata, oaspetii solicitand un hent la jucatorul mediesean.

Gaz Metan Medias nu mai castigase in Liga 1 din 10 august de la un 2-1 cu Sepsi Sf.Gheorghe, de asemenea pe teren propriu.

De atunci echipa antrenata de Cristi Pustai inregistrase cinci infrangeri la rand si doua remize in ultimele meciuri.

Pentru FC Botosani, una dintre surprizele placute ale startului de sezon in Liga 1, acaesta este a patra infrangere in actuala editie de campionat.

La 0-0 botosenenii au ratat incredibil prin Chitosca, jucator intrat dupa pauza in locul lui Bus. Acesta nu a prins poarta cu un sut din coltul careului.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Greab - Zderici, M. Constantin, Sîrghi, De Vriese - Bic, Danci - Romeo, Olaru (Manole '60), Popovici (Curtean '46) - Golubovici (Lokaj '86). Antrenor: Cristian Pustai

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Miron, Burcă, Dumitraş - Tincu, Bordeianu - Roman, Moruţan, Buş  (Chitoşcă '53)- Popa (Ciaccheri '68). Antrenor: Costel Enache

Cartonaşe galbene: Constantin '8, Olaru '16, Romeo '43 / Dumitraş '14, Tincu '25, Miron '45, Cobrea '66

Meciul a fost arbitrat de Adrian Comănescu.



Gaz Metan obtine prima victorie dupa sapte meciuri