Liga 1

Gaz Metan obtine a patra victorie consecutiva in playout

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Echipa Gaz Metan Medias a invins-o pe FC Botosani, cu 2-0 (1-0), duminica seara, intr-un meci din etapa cu numarul patru din playout in Liga 1 Betano.

Ionut Larie a deschis scorul in minutul 13 cu o lovitura de cap din interiorul careului dupa o centrare venita din corner.

Victoria gazdelor a fost consolidata in prelungiri de Darius Olaru, jucator care a inscris dintr-o pozitie singur cu portarul.

Gaz Metan Medias acumuleaza 28 puncte si este liderul din playout, cu patru succese la rand in tot atatea etape disputate.

Asa am trait Gaz Metan - Botosani in playout

FC Botosani ramane una dintre cele trei echipe fara victorie in playout si moldovenii au un singur punct in patru etape, fiind pe locul cinci, ultimul care asigura ramanerea in Liga 1 Betano.

Echipa pregatita de Liviu Ciobotariu nu se regaseste dupa ratarea intrarii in playoff in ultima etapa a sezonului regular si acum a ajuns sa se vada antrenata in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Mai sunt doar trei puncte intre Dunarea Calarasi, echipa aflata in penultima pozitie, si echipa din Botosani.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Romeo (Diallo ‘33), M. Constantins, Larie, Busu - Fofana, Luis Aurelio - Olaru, Caiado (Ivanov ’80), Chamed (Fernandes ’58) – Rondon. Antrenor: Edi Iordănescu;

FC Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Oaidă (Buş ’80), J. Rodriguez - Ongenda, Karaboue (Papa ’59), Golofca - M. Roman (Fulop ’65). Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Cartonaşe galbene: M. Constantin ’26, Chamed ’50, Aurelio ’73, Buşu ’77 / Papa ’60, Miron ‘85;

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Gaz Metan obtine a patra victorie consecutiva in playout