Liga 1

Gaz Metan o invinge spectaculos pe Dinamo si e noul lider in Liga 1!

Sursă foto: gaz-metan-medias.ro

Avem un nou lider in Liga 1 Betano dupa ultima partida a etapei cu numarul trei. Gaz Metan Medias acumuleaza 7 puncte si devine prima echipa cu doua victorii, dupa ce a invins-o pe Dinamo, cu 3-2, la capatul unui meci cu rasturnari spectaculoase de scor.

Apararea lui Dinamo a fost prinsa pe picior gresit in minutul 7 la centrarea lui Busu din stanga pentru Olaru, iar acesta l-a invins pe portarul Penedo cu un sut din sase metri.

Dinamo reusea sa egaleze prin Salomao in minutul 32 dupa o faza pornita din flancul stang si care l-a avut in prim plan chiar pe fostul mediesean Popovici. Acesta a pasat decisiv pentru golul de 1-1 impotriva fostei sale echipe.

Asa am trait Gaz Metan - Dinamo 3-2

Pana la pauza fiecare dintre echipe a trecut pe langa gol. Mai intai oaspetii prin Hanca in minutul 37, pentru ca trei minute mai tarziu Chamed sa reia cu capul pe langa poarta dinamovista.

Partea secunda a debutat cum nu se poate mai bine pentru Dinamo, echipa care a trecut in avantaj prin reusita lui Moldoveanu. Excelent gasit de o pasa a lui Salomao din partea stanga, tanarul atacant dinamovist a reluat decisiv pe langa debutantul Cecilia Batista.

Doar opt minute s-au bucurat de avantaj “cainii”, Mediasul egaland prin autogolul lui Mihai Popescu, o “victima” la degajarea nefericita incercata de Popovici.

In minutul 58, la doar 120 de secunde dupa egalare, Fortes a lovit pentru a treia oara in acest sezon si il egaleaza pe stelistul Gnohere in ierarhia marcatorilor. O faza pornita de la mingea pierduta de Dinamo prin Mahlangu in cercul de la centrul terenului.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Cecilia Batista – V. Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşu – I. Cristea, Fofana – D. Olaru (Costea '84), Chamed (Coimbra '74), Caiado (Ely Fernandes '46) – Fortes. Antrenor: Mihai Teja;

FC Dinamo Bucureşti: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca (Neicuţescu '69), Mahlangu, D. Nistor – Pesic (Sorescu '79), Moldoveanu (Axente '84), Salomao. Antrenor: Florin Bratu;

Cartonaşe galbene: Diallo '53, Buşu '78, Creţu '89;

Horaţiu Feşnic a arbitrat la centru.



Gaz Metan o invinge spectaculos pe Dinamo si e noul lider in Liga 1!