Gaz Metan Medias

Jucatori de la AC Milan la Medias

Site-ul oficial al clubului Gaz Metan Medias a publicat azi un interviu al lui Ioan Horoba, in care acesta vorbeste despre campania de achizitii a clubului ardelean. Pe lista se afla si jucatori de la Milan.

"Incercam sa reimprospatam lotul. Referitor cu acordul cu AC Milan, jucatorii care vor veni sa se pregateasca vor veni direct in Antalya pentru ca aici nu au unde sa se pregateasca. Vom vedea daca se vor acomoda, daca le va conveni. Nu vin in probe, noi suntem la mana lor. O sa vina jucatori in probe, dar nu dam nume pentru ca traim in Romania si, atat timp cat nu se perfecteaza ceva, se aduc grave deservicii in sensul ca poate fi deturnat sau ne intelegem la o suma si, in final sa vina si sa pluseze. Noi nu suntem un club care sa ne permitem sa facem achizitii", a spus Ioan Horoba.

Conform site-ului mediesenilor, este vorba despre un fundas si un atacant de la AC Milan, fotbalisti care se vor alatura lotului gazarilor in Turcia.

De asemenea, Horoba a spus ca Akaki Khubutia este liber sa-si gaseasca o alta echipa, acesta fiind unul dintre jucatorii care vor parasi echipa din Medias in aceasta iarna. "Au aparut in presa, mai ales in Medias, transferuri semnate cu jucatori cu care n-am schimbat o vorba", spune presedintele gazarilor despre transferurile date ca sigure la Gaz Metan.

 



Jucatori de la AC Milan la Medias