Gaz Metan Medias

Echipele ASA, Pandurii si Gaz Metan penalizate cu trei puncte fiecare

Sursă foto: lpf.ro

Comisia de Licentiere a FRF a hotarat depunctarea cu trei puncte pentru fiecare din echipele ASA Tg.Mures, Pandurii Tg.Jiu si Gaz Metan Medias pentru datoriile existente fata de terti sau angajati ai clubului la data de 30 noiembrie. 

Potrivit lui Viorel Duru, directorul Comisiei de Licentiere, depunctarea celor trei echipe se va aplica dupa data de 23 decembrie.

Cluburile in cauza mai pot scapa de penalizarea dictata doar daca aduc probe prin care sa arate ca datoriile au fost achitate inaintea datei limita, adica 30 noiembrie.

Decizia din 23 decembrie va fi pusa imediat in aplicare, cluburile avand la dispozitie doar calea apelului la TAS. In acest caz o pronuntare irevocbila este asteptata pana la 15 februarie.

Explicatia lui Duru

“Au fost evaluate criteriile financiare, respectiv lipsa datoriilor financiare restante către cluburi şi către angajaţi. Ca şi la licenţiere, sunt două criterii. Cele trei cluburi au înregistrat datorii restante, Gaz Metan către un alt club, iar două cluburi către angjaţi, ASA şi Pandurii. E vorba de trei puncte pentru încălcarea articolului de care se face vinovat fiecare club în parte", a spus Duru pentru agentia news.ro

Toate cele trei cluburi se afla in insolventa, iar cei de la ASA se afla la a doua penalizare, dupa ce au inceput campionatul de la minus sase.



Echipele ASA, Pandurii si Gaz Metan penalizate cu trei puncte fiecare