Gaz Metan Medias

Eric ii acuza pe fanii ieseni de rasism

Sursă foto: gaz-metan-medias.ro

Eric de Oliveira, jucatorul celor de la Gaz Metan Medias eliminat in finalul meciului cu CSM Poli Iasi din cauza cumului de cartonase galbene, a acuzat comportamentul rasist al fanilor echipei gazda.

Mijlocasul brazilian sustine ca la fiecare atingere de balon era facut “cioara” de catre spectatori si face apel la mai mult respect din partea fanilor.

“In zece ani in Romania am respectat toate stadioanele, dar vreau sa ajung acasa si sa le explic copiilor mei ce inseamna cioara. Inainte sa adresati o injuratura sa va ganditi ca sunteti romani si stiti cum sunt tratati romanii in Europa. Voi in primul rand nu va respectati”, a spus Eric dupa meci la Digi Sport.

Jucatorul celor de la Gaz Metan l-a criticat si pe centralul Florin Mazilu, cel care l-a eliminat in minutul 88 dupa o simulare in careul gazdelor.

“Arbitrul a vrut sa arate ca este primul in meci. Eu am fost lovit in spate si nimic. Asa a fost tot meciul”, a adaugat Eric.

CSM Poli Iasi a castigat in fata celor de la Gaz Metan, cu 1-0, prin golul marcat de Bole inca din minutul 7.Eric ii acuza pe fanii ieseni de rasism