Gaz Metan Medias

Eric de Oliveira: "S-a dovedit de ce e Steaua liderul campionatului"

Unul dintre cei mai remarcaTi brazilieni din Liga 1, Eric de Oliveira, s-a aratat mahnit de infrangerea la scor de neprezentare de pe Arena NaTionala in faTa Stelei si spune ca Gaz Metan n-a putut mai mult in faTa forTei pe care o arata trupa lui Reghecampf.

Eric de Oliveira a fost integralist in meciul pe care echipa sa l-a pierdut cu 3-0 in faTa Stelei pe Arena NaTionala si spune ca Gaz Metan n-a avut sanse in acest meci, desi a jucat cu un jucator in plus o repriza intreaga.

"Am facut un meci foarte slab. S-a dovedit de ce Steaua e liderul campionatului. Trebuie sa pastram insa capul sus si sa ne gandim la meciul urmator", a spus Eric dupa meci.

[[highlight_full(CitiTi si:)(Steaua-Gaz Metan 3-0, repetitie reusita inainte de meciul cu Chelsea)]]

Brazilianul a dat dovada de fair-play spunand ca va Tine cu Steaua in meciul din optimile de finala ale Europa League cu Chelsea si crede ca Steaua poate trece de echipa londoneza.

"Noi le dorim bafta cu Chelsea. Cred ca toti romanii le vor tine pumnii. Daca s-a putut cu Ajax, de ce sa nu se poata si cu Chelsea?", a incheiat optimist Oliveira.



Eric de Oliveira: "S-a dovedit de ce e Steaua liderul campionatului"