Gaz Metan Medias

Dezamagire mare in tabara mediesenilor. Eric: “Toata tara nu ne-a vrut in playoff”

Gaz Metan Medias a fost revelatia turului de campionat si a luptat pana in ultima etapa cu sanse la calificarea in playoff. Infrangerea cu Universitatea Craiova a pus capat sperantelor si ardelenii o iau de la capat in playout pentru o clasare cat mai buna.

Antrenorul Cristi Pustai a declarat dupa infrangerea de duminica seara de la Pitesti ca ratarea intrarii in playoff s-a pierdut in alte meciuri.

“O luam de la inceput si pentru noi incepe un alt campionat in care avem obiectiv evitarea retrogradarii. Nu trebuia sa pierdem in decembrie cu Astra, nu aveam voie sa pierdem cu CFR, bara de la Timisoara, atatea ocazii cu Steaua. Azi a fost un meci de totul sau nimic, am incercat sa inscriem”, a declarat Pustai.

Eric de Oliveira, mijlocasul de creatie al mediesenilor, a fost mai transant in declaratii si a spus ca nimeni n-a vrut echipa sa in playoff.

“Nu avem cuvinte pentru aceasta seara. Suntem o echipa nou-promovata cu destule probleme, cu insolventa. Cred ca nimeni nu astepta, toata tara nu astepta sa intram in playoff si asta e cand jucam impotriva tuturor. Craiova merita locul unde este, iar noi mergem inainte la turneul playout. E greu cand joci cu Steaua acasa si tot stadionul striga pentru Steaua. E destul de greu, dar trecem peste asta. Am pierdut intrarea in playoff pe mana noastra”, crede Eric.

Gaz Metan Medias a incheiat sezonul regulat pe locul sapte in clasament cu 39 de puncte si pentru doar doua puncte n-a prins playoff-ul. Prin injumatatire echipa ardeleana va aborda a doua parte a campionatului cu 20 de puncte in conditiile in care prima echipa peste linie, Concordia Chiajna, are in acest moment 13 puncte.

Asadar, sanse mari pentru Gaz Metan Medias de a nu avea emotii la retrogradare, unde candidate in acest moment sunt Pandurii, Poli Timisoara si ASA Tg.Mures, insa campionatul este departe de a fi jucat si se mai pot intampla multe suprize.



Dezamagire mare in tabara mediesenilor. Eric: “Toata tara nu ne-a vrut in playoff”