Liga 1

Gaz Metan invinge ASA Tg.Mures si ramane liderul din playout

Sursă foto: http://gaz-metan-medias.ro

Echipa Gaz Metan Medias si-a consolidat primul loc in playout dupa victoria obtinuta cu 2-0 (0-0) in fata lanternei rosii ASA Tg.Mures.

Ratarea prezentei in playoff s-a resimtit in jocul echipei medisene, mai ales in prima repriza cand jucatorii pregatiti de Cristi Pustai s-au apropiat greu de poarta lui Pap, eroul muresenilor in ultima etapa a sezonului regulat contra Stelei.

Minutul 24 a adus prima ocazie de gol a meciului ratata de Munteanu pentru Gaz Metan. Sutul acestuia din afara careului a trecut putin pe langa poarta.

Un minut mai tarziu muresenii au replica prin Andre, insa balonul trimis de francez a fost retinut cu mari emotii de Greab. Acesta scapase mingea din maini si nu mult a lipsit sa asistam la un autogol de cascadorii rasului.

Muresan a ratat poarta cu un sut din afara careului, mijlocasul oaspetilor alunecand in momentul executiei dupa o preluare buna pe piept.

In finalul reprizei Sikorski a trimis cu stangul pe langa poarta la una dintre putinele aparitii la finalizare.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 62 dupa o faza fixa. Mingea sutata din afara careului a fost deviata norocos de zid pana la Munteanu si acesta a marcat cu un sut din interiorul careului.

Sikorski a inchis tabela in prelungiri dupa un contraatac ca la carte si Gaz Metan ajunge la cota 20 puncte in clasament.



Gaz Metan invinge ASA Tg.Mures si ramane liderul din playout