Liga 1

Gaz Metan – FC Voluntari 1-1. Doar al doilea punct obtinut de ilfoveni la Medias

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Vecinele de clasament Gaz Metan Medias si FC Voluntari s-au anihilat reciproc in duelul de sambata din prima runda a fazei playout din CASA Liga 1.

Un 1-1 stabilit inca din prima repriza in urma golurilor marcate de Droppa pentru oaspeti, respectiv Morar pentru gazde.

Ilfovenii au deschis scorul in minutul 25 dupa o faza fixa. Ion Gheorghe a centrat in careu si Droppa a reluat decisiv la coltul scurt.

Gazdele au egalat in prelungirile primei reprize prin Vlad Morar cu un sut din centrul careului la o centrare venita din dreapta.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 17 ori în principala competiţie internă, de 10 ori s-au impus medieşenii, de trei ori au câştigat ilfovenii, iar alte patru  partide s-au terminat la egalitate.

Este doar al doilea punct obtinut de Voluntari pe terenul de la Medias, dupa un 1-1 inregistrat pe 26 noiembrie 2017.

Gaz Metan se impusese in cea mai recenta confruntare directa, de asemenea pe teren propriu, cu 2-0. O dubla reusita de Ze Manuel in 12 ianuarie anul acesta.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Yuri, Baco, Horj – Butean, Chamed (Pambou ’60), De Moura, Deaconu (Ze Manuel ’79), Velisar – Plumbuitu (Valente ’10, Horşia ’79)), Morar. Antrenor: Mihai Teja.

FC Voluntari: Rîmniceanu – Balaur, Tamaş, Armaş – I. Costin, I. Gheorghe (Ricardinho ’46), Droppa, Ivanov (Pesic ’78), Briceag – Betancor, Angelov (Garba ’86). Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Moura ’61, Horj ‘87 / Tamaş ’58, Ricardinho ‘59.

Arbitri: Ionuţ Coza – Andrei Constantinescu, Imre-Laszlo Bucsi – Eduard Ioniţă.



Gaz Metan – FC Voluntari 1-1. Doar al doilea punct obtinut de ilfoveni la Medias