Liga 1

Gaz Metan - Dinamo 1-3. Prima victorie a "cainilor"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo a obtinut o victorie a sezonului, luni seara, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, in epilogul etapei a 4-a din CASA Liga 1.

Un succes conturat in partea a doua a meciului, dupa ce Dinamo nu avusese nici macar un sut pe spatiul portii in prima repriza.

Fundasul dreapta dinamovist Gonzalez a deschis scorul in minutul 48 la primul sut pe poarta al echipei lui Cosmin Contra.

Camara a pasat decisiv in dreapta careului si Gonzalez l-a invins pe Buzbuchi cu un sut in forta.

Gaz Metan a fost aproape de egalare in minutul 62 prin Sanoh. Mingea trimisa de acesta spre coltul scurt a intalnit bara, iesind apoi in corner din portarul Mejias.

Buzbuchi a intervenit decisiv cu piciorul ca un portar de handbal la sutul lui Borja Valle intr-o situatie de unu contra unu in minutul 73.

La faza imediat urmatoare Droppa l-a faultat in marginea careului pe Camara si Dinamo obtinea lovitura de la 11 metri.

Sorescu a ratat intr-o prima faza de la punctul cu var, insa pe urmarirea balonului respins de Buzbuchi mijlocasul dinamovist a marcat pentru 2-0.

Camara a majorat avantajul "cainilor" la 3-0 in minutul 83 din pasa lui Fabbrini dupa o actiune de contraatac.

Gaz Metan Medias avea sa marcheze golul de onoare prin Cardoso in minutul 89. Prea tarziu pentru a mai schimba ceva in ecuatia celor trei puncte.

Dinamo a ratat ultima ocazie prin Fabbrini in prelungiri, cand Buzbuchi s-a opus golului la o reluare din sase metri.

Cu acest prim succes Dinamo face un salt important in clasamentul din CASA Liga 1.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Trif - Droppa (Yuri '82), R. Deaconu - R. Romeo (Sanoh '59), Ciocan (Velisar '83), Jica (Chamed '4) - Smola (Cardoso '59). Antrenor: Dusan Uhrin.

Dinamo: Mejias - Alexander Gonzales, Puljic, R. Grigore, Isma Lopez - Camara (Bani '85), Răuţă (Şerban '90+3), J. Gol, Sorescu (Fabbrini '79) - Nemec, V. Borcea (Borja Valle '46). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Droppa '51, Smola '54, Baco '58 / Nemec '64, Răuţă '80.

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan, ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.



Gaz Metan - Dinamo 1-3. Prima victorie a "cainilor"