Liga 1

Gaz Metan da lovitura si castiga in minutul 89 cu Sepsi in deplasare

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Gaz Metan Medias a castigat in deplasare cu Sf.Gheorghe, scor 2-1, dupa ce gazdele de la Sepsi deschisese scorul in prima repriza. O victorie care duce echipa mediesana la 20 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

Hamed a deschis scorul in minutul 31 cu o reluare din interiorul careului dupa o centrare din dreapta.

Un gol anuntat de ocazia aceluias Hamed petrecuta cu patru minute mai devreme, cand portarul Plesca s-a opus deschiderii scorului.

Avantajul celor de la Sepsi a fost anulat dupa doar sapte minute de reusita lui Cristea. Fundasul central al Gazului a punctat din centrarea perfecta a lui Caiado dintr-o lovitura libera.

Faza rapida de contraatac pentru Gaz Metan cu minge in adancime pentru Fortes care, ramas singur cu portarul, a sutat in Niczuly.

Gaz Metan a marcat golul victoriei in minutul 89 prin Caiado dupa o alta faza de contraatac, gol marcat la doar cateva momente de o mare ocazie irosita la cealalta poarta de Vasvari.

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, D. Sato - Velev, Vaşvari - Tandia, Fulop (Mensah ’16), Y. Hamed (Ştefan ’61) – Simonovski (Karniţki ’77). Antrenor: Eugen Neagoe

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - V. Creţu, I. Cristea, M. Constantin, R. Trif (Buşu ’65) - B. Fofana, Luis Aurelio - Ely Fernandes, Olaru, D. Caiado (Chamed ‘90+2) – Fortes (Yazalde ’79). Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Mensah ’84 / Fortes ’57, Trif ’57, Ely Fernandes ’74, Olaru ‘84

Arbitru: Radu Petrescu.



Gaz Metan da lovitura si castiga in minutul 89 cu Sepsi in deplasare