Liga 1

Gaz Metan - CFR Cluj 1-2. Golul victoriei marcat in minutul 90+4 | Mediasul in pragul dezintegrarii

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a evitat a cincea remiza consecutiva printr-un gol marcat in minutul 90+4 la Medias. La Gaz Metan situatia e una critica, majoritatea jucatoriilor fiind in pragul plecarii de la echipa din cauza datoriilor financiare existente.

De doua ori au trimis cei de la CFR Cluj mingea in bara prin acelasi Omrani la 0-0.

In cele din urma Petrila a deschis scorul inaintea pauzei cu o lovitura de cap din centrarea aceluias Omrani.

Gaz Metan a egalat scorul in partea secunda, minutul 64, prin Filip. Acesta a reluat in poarta o minge centrata de Irobiso in sase metri.

CFR Cluj a dat lovitura in al patrulea si ultimul minut suplimentar prin Negut. Acesta a profitat de o eroare in apararea adversa si a strecurat mingea pe langa portarul Buzbuchi.

Pentru CFR Cluj este prima victorie din 2022, liderul din Liga 1 evitand in extremis a cincea remiza consecutiva.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

“Ca anul asta n-a fost niciodata la CFR. E clar ca nu mai sunt jucatorii din trecut. Nu e usor pana cand voi face echipa sa inteleaga ca trebuie sa ne aparam bine. Aveam nevoie de o victorie mai ales in ultimul minut. Sper ca in viitor sa mai dam goluri in minutul 90 si sa castigam, pentru ca sentimentul e altul”.

Ioan Filip, jucator la Gaz Metan

“Cred ca luni toti jucatorii vor pleca. Nu se mai poate. Nu poti ramane undeva noua luni fara bani. Am fost pacaliti, am fost mintiti, am crezut, dar nu mai putem. Trebuie sa ia o decizie rapida pentru ca noi nu mai putem. Toata lumea vrea sa plece”.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Buzbuchi – De Moura, Matricardi, Horj, Dobrescu (Chamed ’61) – Junior, Lixandru – Grădinaru (Kanda ’90), Filip, Trif – Irobiso. Antrenor: Ilie Poenaru.

CFR Cluj: Hindrich – Manea (Susic ’83), Graovac, Burcă, Camora – Păun (Neguţ ’72), Boateng, Deac (Bordeianu ’83) – Omrani, Debeljuh (Buş ’65) – Petrila (Sacko ’72). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Irobiso ’23, F. Junior ‘90+1, Buzbuchi ‘90+3 / Petrila ’70.

Arbitri: Ionuţ Coza - Mihai Marica, Bogdan Gheorghe - Horia Mladinovici.



Gaz Metan - CFR Cluj 1-2. Golul victoriei marcat in minutul 90+4 | Mediasul in pragul dezintegrarii