Liga 1

Gaz Metan ajunge pe locul doi in Liga 1

Nou promovata la inceputul sezonului, Gaz Metan Medias este surpriza placuta a sezonului curent din Liga 1 si, dupa 17 etape scurse din prima parte a campionatului, echipa pregatita de Cristi Pustai ocupa locul secund in clasament.

Aceasta dupa ce Gaz Metan Medias a revenit, sambata, de la 0-1 si a invins-o pe Concordia Chiajna, cu 3-1, dupa trei reusite intr-un interval de doar 14 minute.

Tanarul Ciobanu a transformat in gol o minge care i-a venit in fata portii de la funadsul advers Susnjar. Era minutul 27 si ilfovenii deschideau scorul contrar cursului jocului, dupa ce pana in acel moment Gaz Metan controlase jocul.

Gazdele au avut un gol anulat in minutul 37 la Trtovac, jucator surprins la limita in pozitie afara din joc la o centrare dintr-o lovitura libera.

Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 56, cand Koenders a primit al doilea galben si a fost eliminat. Pe primul il luase in minutul 40, iar aceasta faza s-a dovedit decisiva in economia partidei.

Gaz Metan a egalat dupa doar trei minute prin Axente, jucator care a transformat in gol o centrare a lui Rugasevic din flancul stang.

Lullaku a facut 2-1 in minutul 67 la prima sa ocazie de gol, trecandu-si astfel in cont a 14-a reusita in acest sezon, pentru ca Axente sa reuseasca dubla in minutul 72 dupa o gafa a lui Barboianu in propriul careu.

Cu trei minute inaintea finalului Susnjar a trimis in transversala cu o lovitura de cap.

Gaz Metan ajunge la 30 de puncte si urca pe locul secund in campionat. Mediesenii au o singura infrangere in ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu, un 1-3 cu Pandurii pe 9 septembrie. De atunci au reusit sapte victorii si cinci remize.

Aceasta a fost a cincea victorie a celor de la Gaz Metan in disputele cu Concordia Chiajna, noua la numar.



Gaz Metan ajunge pe locul doi in Liga 1