Liga 1

Galamaz s-a retras din fotbal

Fundasul George Galamaz a decis sa agate ghetele in cui la doar 32 de ani dupa ce a incheiat contractul cu cipriotii de la Anortosis Famagusta.

“In aceasta iarna am termina contractul cu Anortosis Famagusta si am decis, dupa ce m-am sfatuit cu familia, sa ma retrag. Am avut oferte din Liga 1 si prietenii chiar m-au incurajat sa continui, dar consider ca am facut ce era mai bine la momentul acesta”, a spus Galamaz pentru Digi Sport.

Galamaz a jucat in Champions League cu Unirea Urziceni si are in palmares doua titluri, unul cu Dinamo si altul cu echipa ialomiteana disparuta intre timp din fotbal. 

De asemenea, in palmaresul lui Galamaz mai sunt si doua Cupe ale Romaniei castigate cu Dinamo si Steaua.

Galamaz a ramas celebru in fotbalul romanesc si dupa un episod mai placut petrecut in timpul unui meci Petrolul - Steaua. Fundasul care evolua atunci la Steaua a fost atacat cu pumnul de un huligan al echipei ploiestene, incidentul suscitand la vremea respectiva aprigi dezbateri in randul societatii romanesti despre violenta pe stadioane si masurile de securitate sumare in interiorul arenelor.Galamaz s-a retras din fotbal