Liga 1

Burleanu anunta o relatie de forta cu LPF

Realegerea lui Razvan Burleanu in fruntea FRF a adus din nou in prim plan discutia despre raportul de forte intre cele doua institutii care manageriaza fotbalul romanesc, FRF si LPF, stiuta fiind relatia mai degraba rece din primul mandat al actualului presedinte.

“Nu vom cere taxa de solidaritate, o vom introducere. Am vazut in relatia cu LPF ca doar asa pot fi facute lucrurile. Am reusit sa introducem regula sub 21 ani sau sa reglementam numarul jucatorilor extracomunitari”, a spus Burleanu la Pro x.

“Astazi veniturile din drepturile TV sunt repartizate in functie de performanta sportiva. Noi credem ca ar trebui tinut cont de numarul de spectatori si de cifrele de audienta. Cred ca am putea sa reglam foarte multe dintre lucruri”, a adaugat presedintele FRF.

Modelul Craiova

“Craiova este astazi un model in ceea ce priveste marketingul sportiv. A inteles cum trebuie sa te dezvolti si este un model pentru toate celelalte cluburi. Mai vedem ceva similar si la Botosani”, crede Burleanu.

“Veniturile din ticketing reprezinta doar 5-6% din totalul veniturilor, iar din calculele noastre trebuie sa ajunga undeva la 20%. Trebuie facuta o strategie de fan engagement, pentru ca oamenii nu mai vin pe stadioane. Trebuie sa promovam si sa marketizam fotbalul”, a adaugat acesta.



Burleanu anunta o relatie de forta cu LPF