Liga 1

FCU nu a fost Saburtalo. Băieții răi de la Craiova obțin un punct la București

Băieții răi de la FCU Craiova au jucat dinamic și agresiv și au plecat un un rezultat de egalitate contra celor de la FCSB, duminică, în etapa a treia din Liga 1. Meciul a început la ora 22:30 în iulie și s-a încheiat în august la ora 00:28.
FORUM: Comentează aici etapa 3

FCSB a urcat de pe locul 14 pe 13 în clasamentul Ligii 1, iar FCU a avansat de pe 9 pe 8.

Prima repriză a fost una foarte dinamică, ambele echipe având șanse de gol, În minutul 17, un șut violent al lui Baetan a fost respins cu greu de Târnovanu, portarul FCSB. Un minut mai târziu a fost rândul portarului Popa, de la FCU, să devieze o minge pe care scria „gol”, șutată de Bauza.

Cei peste 10.000 de spectatori au înghețat în minutul 22, când o lovitură de cap a lui Compagno din preajma careului mic a fost prinsă de portarul roș-albastru.

Prima repriză a fost la un pas să se încheie cu 1-0 pentru FCSB. Un șut al lui Coman a lovit bara, Popa era bătut.

Repriza a doua a început cu un gol în minutul 47 al gazdelor. Un șut trimis din opt metri de noul intrat Tamm a lovit plasa.

Craiova nu s-a descurajat și a rămas în atac. Presați, fundașii FCSB au greșit prin Dawa, care l-a călcat pe gleznă în careu, pe Duarte. După imaginile îngrozitoare de la arbitrajul video (VAR), s-a decis penalty, iar Compagno a executat cu sânge rece, egalând la unu.

Au fost opt minute de prelungire în acest meci, din cauza întârzierii cauzate de pierderea de timp la analiza imaginilor oribile ale VAR. În minutul 90+7, FCSB a fost aproape să plece cu cele trei puncte, dar șutul lui Coman a lovit bara.

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, Radunovic - Ad. Șut, Oaidă - Cordea, Olaru, Fl. Coman - I. Stoica
Rezerve: A. Vlad, Haruț, Ov. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl. Achim, Pantea, Musi, Mamut
Antrenor: Nicolae Dică 

FCU Craiova: R. Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Achim, Asamoah - Baeten, Bauza, Van Durmen - Compagno
Rezerve: Mogoșanu, R. Grigore, Enache, Dr. Albu, Blidar, Sidibe, Marquet, Chițu, C. Bălan
Antrenor: Marius CroitoruFCU nu a fost Saburtalo. Băieții răi de la Craiova obțin un punct la București