Liga 1

FCSB, victorie la scor cu Sepsi

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

La cateva zile distanta dupa succesul obtinut in Europa League cu Lugano, cei de la FCSB au avut parte de un reusit antrenament cu public in meciul cu Sepsi Sf.Gheorghe, echipa pe care stelistii au invins-o cu 4-0 in etapa a 13-a din Liga 1 Betano.

Cu acest succes echipa lui Nicolae Dica a revenit pe locul doi, cu 28 de puncte, ramanand la patru puncte distanta de liderul CFR Cluj dupa turul de campionat.

FCSB a rezolvat ecuatia celor trei puncte in meciul cu Sepsi cu trei reusite intr-un interval de doar opt minute, insa la scorul de 0-0 gazdele au ratat prima ocazie a partidei.

Planic s-a complicat la o minge urmarita de Hadnagy in marginea propriului careu si atacantul lui Sepsi l-a intins serios pe Nita cu o minge care cauta coltul lung.

In minutul 26 Tanase obtinea lovitura de la 11 metri la un contact cu Radutoiu si tot el a transformat de la punctul cu var.

Sase minute mai tarziu acelasi Tanase a fost oprit prin fault de Oros in suprafata de pedeapsa si Sebastian Coltescu a aratat fara ezitare pentru a doua oara punctul cu var de la 11 metri.

De aceasta data cel care a transformat a fost Gnohere, atacantul francez punctand pentru 2-0 cu o executie sigura.

Minutul 35 a adus al treilea gol pentru cei de la FCSB dupa o faza fixa de la coltul terenului. Mingea centrata de Coman a fost deviata nefericit in propria poarta de Ghinga.

La ultima faza a reprizei Nita a blocat lovitura de cap a lui Ghinga, cea mai mare ocazie a gazdelor in primele 45 de minute.

In partea secunda FCSB a redus turatia si cei de la Sepsi au iesit mai curajos la joc si Patrick Petre rata in minutul 59 o mare sansa. Balasa a scos in extremis din fata portii mingea trimisa de fostul dinamovist, dupa ce acesta il depasise frumos pe Nita.

Gol anulat pentru FCSB in minutul 69 la un offside in care fusese surprins Man, jucator care s-a aflat la originea golului patru marcat de stelisti cu un sfert de ora inaintea finalului.

Man a pornit vijelios pe contraatac si nu l-a putut invinge pe Feher la o actiune unu contra unu, insa Daniel Benzar, jucator intrat in debutul reprizei in locul lui Gnohere, a urmarit inteligent si a trimis la vinclu pentru 4-0.

Caseta tehnica

Sepsi: Fejer – Răduţoiu, Oros, Ursu, Grecu – Ghinga, Petrovikj – Fulop, Herea (Astafei '62), Petre – Hadnagy (Nikolici '69). Antrenor: Valentin Suciu.

FCSB: Niţă – Enache, Bălaşa, Planici, Momcilovici – Pintilii (Achim '76), Filip – Man, Tănase, Coman (Teixeira '64) – Gnohere (Benzar '46). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Petrovikj '31, Fulop '61, Nikolici '82 / Gnohere '45+1

Arbitru: Sebastian Colţescu.



FCSB, victorie la scor cu Sepsi