Liga 1

FCSB, victorie la scor cu FC Arges. Continua urmarirea liderului

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB s-a impus de o maniera categorica in fata celor de la FC Arges, cu 4-0, in ultima partida a etapei a 7-a din playoff.

Un succes care mentine FCSB in urmarirea liderului CFR Cluj, cele doua echipe fiind despartite de doar doua puncte inaintea ultimelor trei runde ale sezonului de Liga 1.

Florin Tanase a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri, in minutul 9.

Pana la pauza FCSB si-a dublat avantajul prin reusita lui Darius Olaru din minutul 34.

Iulian Cristea a marcat pentru 3-0 cu o lovitura de cap dupa o centrare a lui Tanase de la coltul terenului, in minutul 65.

Olaru avea sa inchida tabela cu un sut spectaculos din afara careului, cand mai era sapte minute din ceea ce a fost ultimul meci al sezonului pentru FCSB pe Arena Nationala.

O partida la care au asistat 11.451 de spectatori si care a fost arbitrata de Ionut Coza.

FCSB revine la doua puncte in clasament de liderul CFR Cluj dupa acest succes categoric.

Reactii

Anton Petrea (FCSB): "Baietii au inteles ce le-am transmis. La Craiova sper sa avem o evolutie buna. Vom vedea ce echipa va fi mai inspirata si norocoasa".

Andrei Prepelita (FC Arges): "Prestatie lamentabila, mi-e rusine de suporterii nostri, de toata lumea. Cand a fost presiune, jucatorii au jucat altfel. Astfel de prestatii nu fac bine nimanui".

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu - Oct, Popescu (Gheorghe '70), Cristea, Miron, Radunovic - Olaru (Musi '85), Şut, Edjouma (Oaidă '46) - Coman (Cordea '70), Tănase (Stoica '70), Ov. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.

FC Argeş: Micle - Dobrosavlevici (Işfan '61), Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli (Tănase '61), Raynov (Palic '83)- Diogo Viana, Şerban, Dumitraşcu (Ganea '60) - Said (Fatai '84). Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Târnovanu '26, Coman '71 / Said '28, Raynov '55.



FCSB, victorie la scor cu FC Arges. Continua urmarirea liderului