Liga 1

Budescu si Alibec aduc pentru FCSB 3 puncte la Medias (video)

Succes cu 2-1 obtinut de FCSB, sambata seara, in deplasare cu Gaz Metan Medias, rezultat in urma caruia echipa lui Nicolae Dica a revenit pe primul loc al clasamentului in fata rivalei CFR Cluj, echipa care inchide etapa a 23-a luni seara pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

O victorie pentru care stelistii au tremurat pana la ultimul fluier al centralului Adrian Comanescu, in conditiile unui joc de uzura pe un teren foarte alunecos.

Budescu a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse la o intrare grosolana a lui Chamed.

Un gol venit intr-un moment in care jocul celor de la FCSB, iar mediesenii ratasera doua mari ocazii prin acelasi Olaru. Mai intai acesta a sters bara cu un sut spre coltul lung, apoi nu a prins poarta la mingea respinsa in fata de Vlad dupa sutul lui Chamed din lovitura libera.

Cu zece minute inainte pauzei Budescu a avut in gheata golul de 2-0, dar nu a nimerit cadrul portii din afara careului.

Asa am trait Liga 1: Gaz Metan - FCSB 1-2. Alibec sparge gheata!

Denis Alibec a intrat la pauza in locul lui Man si a facut diferenta cu o faza care ne-a amintit de atacantul spectaculos al campionatului Romaniei.

Un gol prin care atacantul stelist sparge gheata in acest sezon de Liga 1 Betano.

In minutul 69 cei de la Gaz Metan au mai avut o bara prin Chamed, care a trimis in transversala dintr-o faza fixa la care Vlad s-a aratat din nou ezitant.

FCSB a continuat sa arate fragilitate pe faza defensiva si in cele din urma Gaz Metan a redus din diferenta prin fostul stelist Neagu, al carui sut din marginea careului a fost deviat de Larie in propria poarta.

Pana la final FCSB a tinut cu dintii de rezultat si a pus mana pe cele trei puncte atat de importante in economia luptei la titlu.

Fara Gnohere, suspendat in primele trei etape, FCSB l-a pierdut pentru etapa urmatoare cu CFR Cluj si pe Alibec, care va fi suspendat dupa cartonasul galben incasat la Medias.



Budescu si Alibec aduc pentru FCSB 3 puncte la Medias (video)