Liga 1

FCSB și Universitatea Craiova deschid playoff-ul cu o remiză

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

La 30 de zile de la precedenta confruntare găzduită tot de Arena Națională, echipele FCSB și Universitatea Craiova au remizat cu același scor, 1-1, în prima etapă din playoff, în Liga 1.

Spre deosebire de partida precedentă, de această dată cei de la Universitatea Craiova au marcat primii, prin Jovan Markovic, în minutul 32 după o aruncare de la margine. O fază aparent care nu anunța nimic, dar pe care atacantul formației din Bănie a transformat-o într-o bijuterie de gol, depășind nu mai puțin de patru adversari.

Universitatea Craiova a continuat să domine prima repriză și Andrei Ivan a ratat de puțin majorarea scorului, cu șapte minute înaintea pauzei.

FCSB a început mai bine partea secundă și a presat în căutarea egalării care a fost în cele din urmă adusă de Malcom Edjouma cu o lovitură de cap din centrarea lui Risto Radunovic, în minutul 66.

Clasamentul din playoff actualizat după remiza dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Caseta tehnică

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic - Edjouma, Ad. Şut, Olaru (Cordea 46) - Fl. Coman (Miculescu 64), Compagno (Radaslavescu 90), Octavian Popescu (Ovidiu Popescu 76). Antrenor: Mihai Pintilii.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu (Roguljic 89), Zajkov, B. Mitrea, Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan (Hanca 58), Baiaram (Al. Creţu 58), A. Ivan (Rivaldinho 89) – Markovic (Koljic 67). Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Edjouma 60 / Baiaram 44.

Arbitri: Florin Andrei - Sebastian Gheorghe, Mihai Marica.



FCSB și Universitatea Craiova deschid playoff-ul cu o remiză