Liga 1

FCSB si CFR Cluj si-au impartit punctele in derby

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Derby-ul pentru campionat dintre FCSB si CFR Cluj s-a incheiat nedecis, scor 1-1 (0-1), sambata seara, pe Arena Nationala. Un meci decis de gafa lui Vlad din prima repriza si de lovitura de la 11 metri transformata de Budescu in partea secunda. Asa am trait FCSB - CFR Cluj 1-1

Un meci care nu s-a ridicat la nivelul interesului investit, cele doua echipe ramanand datoare in fata fanilor. CFR Cluj si-a vazut interesul si pana la urma a obtinut punctul pentru care ardelenii au sperat la venirea pe Arena Nationala.

CFR Cluj a deschis scorul cu zece minute inaintea pauzei prin Vinicius la o faza in care tanarul portar Andrei Vlad si-a aratat din nou limitele. Acesta a pierdut duelul aerian cu Djokovic, faza la care se putea acorda si hent la mijlocasul croat, dupa care Tucudean a reluat in transversala si in cele din urma Vinicius a impins mingea in poarta.

Budescu nu stie ce a facut pe teren cu CFR

FCSB a reactionat abia la ultima faza a primei reprize, cand Coman a preluat in careu si n-a nimerit poarta cu un sut din cativa metri. In locul unui sut la coltul lung jucatorul pe care Gigi Becali l-a supraevaluat nejustificat a tras in plasa laterala.

In debutul partii secunde Vlad le-a dat din nou emotii coechipierilor la o faza rezolvata de Planic de pe linia portii. FCSB a iesit mai mult la joc in fata unei echipe care s-a aparat organizat si in cele din urma gazdele au reusit egalarea.

Florin Tanase a obtinut lovitura de la 11 metri la un fault comis de Muresan si Budescu restabilea egalitatea in stilul caracteristic cu o executie sigura de la punctul cu var.

FCSB s-a aratat mai proaspata pe final, insa absenta unui atacant veritabil si-a spus in cele din urma cuvantul, iar CFR Cluj ramane pe primul loc in clasament la doua puncte in fata ros-albastrilor.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Benzar, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, L. Filip (Man '46) - Teixeira (Ov. Popescu '84), Budescu, Fl. Coman (Cr. Tănase '62) - Fl. Tănase. Antrenor: Nicolae Dică

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Ov. Hoban, Culio - Mailat (Ioniţă '80), Ţucudean (Balde '90), Deac (Costache '90+3). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: / Mailat '20, Hoban '70.



FCSB si CFR Cluj si-au impartit punctele in derby