Liga 1

FCSB se prabuseste la Giurgiu

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

In derby-ul primei runde a noului sezon de Liga 1 Betano, Astra Giurgiu a invins-o pe FCSB, cu 1-0, printr-un gol marcat dupa o faza fixa. Asa am trait Astra Giurgiu - FCSB 1-0.

Revenit in fotbalul romanesc, albanezul Azdren Llullaku a dat lovitura in minutul 43 cu o lovitura de cap din sase metri dupa o centrare venita din corner.

Un gol marcat de Astra pe un fond bun de dominare a jocului, in conditiile in care cei de la FCSB, cu exceptia primelor zece minute, n-au mai jucat nimic.

Inceputul meciului a apartinut FCSB, cu doua ocazii ratate de Tanase si Morais, dupa care echipa lui Nicolae Dica s-a lovit de o uriasa neputinta la finalizare.

Dica a mutat la pauza cu Morutan si Qaka, insa nici singurele noutati din acest sezon la FCSB n-au reusit sa faca diferenta.

Morutan a creat cea mai frumoasa faza a meciului dupa o patrundere presonala, fara insa a prinde cadrul portii, in timp ce Qaka a parut singurul jucator care isi asuma responsabilitati de la mijloc in sus. Aceasta pana la intrarea lui Bus din spate care l-a scos pe Qaka pe brate in afara terenului.

Mrzljak putea face 2-0 in minutul 83, dar a ratat incredibil singur cu Balgradean, dupa care FCSB a irosit cele mai mari ocazii din meci.

Mai intai Iliev a scos capul lui Tanase, pentru ca la ultima faza Balasa sa trimita pe langa porta dintr-o pozitie ideala in interiorul careului.

Dica a riscat totul in final trimitandu-l pe Planic in atac, insa nici aceasta mutare n-a creat avantaj pentru FCSB, echipa pe care o asteapta un sezon greu daca va continua sa joace de aceasta maniera, adica nimic.

Caseta tehnica

Astra: Iliev - Belu-Iordache, Bejan, Erico Da Silva, Al. Stan - R. Moise, F. Mrzljak - S. Balaure, N. Roşu (Biceanu '71), L. Buş (V. Gheorghe '87) - A. Llulaku (Radunovici '80). Antrenor: Marius Măldărăşanu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălaşa, Planic, Jr. Morais - Dr. Nedelcu (Moruţan '46), Ov. Popescu, F. Teixeira - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Qaka '46/ Momcilovici '78). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Mrzljak '50, Buş '74, Morais '90+1 / Popescu '20, Qaka '62, Planici '64, Llulaku '90+1

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.



FCSB se prabuseste la Giurgiu