Liga 1

FCSB se incurca din nou de FC Voluntari. Ilfovenii au egalat dintr-un penalty in minutul 90+5

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Ultima partida a etapei a 10-a le-a adus fata in fata pe FCSB si FC Voluntari, echipe care au remizat pe Arena Nationala, scor 1-1.

David Miculescu a deschis scorul pentru FCSB, in minutul 82, cu o reluare din interiorul careului la sutul lui Andrei Cordea deviat de Igor Armas.

FCSB a ramas in inferioritate numerica din minutul 87, cand Malcom Edjouma a primit al doilea cartonas galben pentru un fault in propria jumatate de teren.

In ultimul din cele cinci minute aditionale acordate de centralul Marcel Birsan fundasul gazdelor Risto Radunovic alunecand direct in piciorul stang al lui Adam Nemec.

Penalty fara discutie pe care atacantul slovac l-a transformat pentru 1-1, scorul final al meciului.

In prelungirile partidei, la 1-0, FCSB a ratat pe contraatac desprinderea pe tabela dupa un contraatac purtat de Radunovic si finalizat de Eduard Radaslavescu.

Sutul acestuia din urma a fost respins in extremis in corner de portarul Mihai Popa.

Goalkeeper-ul ilfovenilor a facut meciul vietii, avand mai multe interventii decisive de-a lungul partidei.

Campionul ratarilor a fost italianul Andrea Compagno, acesta avand chiar si o reluare in bara, in prima repriza a meciului.

FCSB ramane cu o singura victorie in opt meciuri de Liga 1 sezonul acesta, echipa lui Nicolae Dica avand doua meciuri restanta.

Echipa lui Gigi Becali ocupa locul 13 in clasament, pozitie de baraj pentru mentinerea in Liga 1, desi este prematur sa discutam despre asa ceva.

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (Oaidă '77), Edjouma, Oct. Popescu (Radaslavescu '54)- Cordea (Dulca '89), Compagno, Coman (Miculescu '54). Antrenor: Nicolae Dică.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Costin (Droppa '65), Tavares (Lopes '70), Meleke, Marrone - Raţă, Damaşcan, Florea (Nemec '64). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Edjouma '68, '86 / Raţă '26, Costin '45+1.

Cartonaş roşu: Edjouma '86.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Marius Marica, Radu Ghinguleac.



FCSB se incurca din nou de FC Voluntari. Ilfovenii au egalat dintr-un penalty in minutul 90+5