Liga 1

FCSB se impune la limita cu Gaz Metan intr-un meci cu doi eliminati

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Etapa a 17-a din Liga 1 Betano a continuat, duminica seara, cu duelul dintre FCSB si Gaz Metan Medias, un meci disputat la Pitesti si castigat de echipa ros-albastra, cu 2-1.

Oaspetii arenei din Trivale au inceput mai bine meciul si in primele zece minute cei de la FCSB n-au avut niciun atac pozitional in jumatatea adversa.

Jocul s-a echilibrat apoi, dar prima ocazie a apartinut tot oaspetilor la reluarea acrobatica a lui Ely Fernandes din minutul 36. O minge pe care Balgradean a reusit sa o blocheze.

Asa am trait FCSB - Gaz Metan Medias 2-1

Replica gazdelor nu a intarziat, dar Man n-a prins cadrul portii cu un sut din marginea careului la o pasa intoarsa de Benzar din flancul drept.

Din minutul 37 echilibrul numeric s-a rupt ca urmare a eliminarii lui Ivanov, jucator care a primit al doilea cartonas galben pentru un fault asupra lui Morais.

Acelasi Man avea sa deschida scorul in minutul 41 cu o reluare spectaculoasa din interiorul suprafetei de pedeapsa dupa o combinatie rapida cu Roman.

FCSB a incheiat repriza in atac si a ratat golul doi in minutul 45 la sutul lui Roman, blocat de Plesca, pentru ca pe urmarire Coman sa suteze in plasa laterala.

La sapte minute dupa pauza cei de la FCSB si-au dublat avantajul dupa o lovitura de la 11 metri obtinuta si transformata de Tanase.

Gaz Metan a avut puterea de a raspunde si a redus din diferenta in inferioritate prin Fortes in minutul 64, relansand partida pentru minutele ramase pana la final.

Intrat in minutul 65, Morutan a primit rosu direct pentru o intrare cu talpa asupra lui Constantin, fiind eliminat dupa nici patru minute de prezenta in teren!

FCSB a ratat in doua randuri desprinderea pe tabela in minutele 77 si 81, cand Tanase a scapat de fiecare data singur cu portarul. Mai intai a incercat un lob si mingea a trecut pe langa poarta, pentru ca a doua oara sa fie blocat de Plesca.

In minutul 90+4 oaspetii au ratat egalarea prin Cristea, jucator al carui sut a trecut putin pe langa poarta.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Bălaşa, A. Stan - Nedelcu, J. Morais (Filip ’46) – Roman (Moruţan ’65), D. Man, F. Coman (Teixeira ’76) - F. Tănase. Antrenor: Nicolae Dică;

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Buşu - Fofana, Luis Aurelio - D. Olaru (Trif ’82), A. Ivanov, Ely Fernandes (Chamed ’79) – Fortes (Yazalde ’82). Antrenor: Mihai Teja;

Cartonaşe galbene: J. Morais ‘4, Bălaşa ’35, Nedelcu ‘83 / M. Constantin ’26, Ivanov ‘9, ’38, Creţu ’56, Buşu ’78, Chamed ’83, Luis Aurelio ‘88, Fofana '90+2;

Cartonaşe roşii: Moruţan ’69 / Ivanov ‘38;

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



FCSB se impune la limita cu Gaz Metan intr-un meci cu doi eliminati