Liga 1

FCSB se chinuie pentru o victorie la limita cu ultima clasata

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

La revenirea pe Arena Nationala, stadion unde n-au venit mai mult de 2500 de spectatori, FCSB a tras cu dintii pana in ultima secunda de fragilul avantaj de pe pe tabela. Un 2-1 prin care echipa lui Nicolae Dica revine la conducerea clasamentului din Liga 1 Betano.

Atacantul francez Harlem Gnohere a fost jucatorul decisiv pentru FCSB intr-un meci marcat de numeroase absente si improvizatii.

Gnohere a marcat cele doua goluri ale ros-albastrilor din faza similare de atac, dupa ce in prima repriza acesta avusese si un gol anulat la limita pentru o pozitie afara din joc.

Asa am trait FCSB - Voluntari 2-1

Pana la golul anulat lui Gnohere in minutul 41 cei de la FCSB nu s-au vazut la poarta aparata de Vatca decat la lovitura libera executata de Coman, jucator care si-a spart capul in primele minute dupa un duel aerian cu Ricardinho.

La sapte minute dupa pauza FCSB a deblocat tabela prin Gnohere din pasa lui Tanase in fata portii. Finalizare cu latul din partea francezului ca la antrenament.

Acelasi Gnohere a dublat avantajul ros-albastrilor in minutul 77 dupa o faza similara, insa finalul nu a fost nici pe departe lipsit de emotii pentru FCSB.

Accidentarea suferita de Planic, singurul fundas de meserie valid, a aruncat FCSB in degringolada pe final de meci.

Cu o linie de aparare formata din Jakolis, Filip, Zlatinski si Roman, FCSB a tremurat pentru cele trei puncte, mai ales dupa ce Tudorie a marcat golul celor de la Voluntari cu o lovitura de cap in minutul 86.

FCSB a tras de timp incredibil in minutele de prelungire contra ultimei clasate din Liga 1 Betano, o atitudine rusinoasa pentru o echipa care trage la titlul de campioana.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic (Jakolis '82), Filip, Roman - Teixeira, Zlatinski - Man, Tănase, Coman - Gnohere (Rusescu '84). Antrenor: Nicolae Dică;

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Armaş, Balaur, Bucurică - Belahmeur (Tudorie '80), Laidouni, Căpăţână - Malfleury (Ciucur '46), Gadze (Kabasele '71), Gheorghe. Antrenor: Ioan Andone;

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru.



FCSB se chinuie pentru o victorie la limita cu ultima clasata